Benita Company

Mirë Se Vini.
Tek ne mund të gjeni shërbime të ndryshme si Market, Restaurant, Betonare, Gurthyes etj. Ju Mirëpresim.

Benita Asfalt Group SH.P.K

Benita Asfalt Group ndërtim te rrugëve me bazë stabile si dhe me sipërfaqe saktësishte të nivelizuar.

Gurthyes & Betonare

Betonare dhe Gurthyes me makineri te teknologjise se lartë, me sherbime kualitative për të gjitha nevojat tuaja.

Qfarë ofrojmë

Këtu mund të gjeni qfarë ne ofrojmë


Asfalt Group

Asfalt Group shpk u themelua në fillim të vitit 2018 nga Vllezrit Kalludra - Pronarë të Benita Company ,Benita Bio Produkt dhe Dreoni Shpk ndërsa në fundvit pati ndryshime të udheheqjes se ndermarrjes ku mbeten vetem Naser Kalludra dhe Herald Kalludra si drejtor.

Me shume

Betonare

Asetet e Betonares në Prishtinë u blenë në vitin 2009 mirëpo kapaciteti prodhues u shtua duke investuar në Makinërin për prodhimin,transportin dhe hudhjen në veper të betonit.

Me shume

Pikat e derivateve

Pika kryesore e derivateve gjindet në Gremnik-Klinë, ku mund te sherbeheni me derivate si dhe me vajra kualitative. Tek kjo pkië mund te shërbeheni edhe me Market, Restaurant, Hotel, dhe Servisim Ekspress.

Me shume

Restaurant & Hotel

Restaurant dhe Hotel me staff të respektueshëm, gjithmonë nën shërbimin tuaj. Këtu mund të shërbeheni me ushqime dhe pije të ndryshme sipas shijës tuaj nga menuja jonë.

Me shume

Gurthyes

Gurthyesi Kastrat filloj punën në vitin 2002 më një kapacitet të vogel për prodhim, mirëpo gradualisht u investua dhe u ngriten kapacitetet ditore të prodhimit të gurit gelqeror dhe ndarja në fraksione deri në 2000m³.

Me shume

Shërbimet tona

Këtu mund të gjeni shërbimet tona.


Shërbime me karburante

Shërbime me karburant dhe gaz të kualitetit të lartë.

Vajra të cilësisë së lartë

Vajra të cilësisë së lartë, nga brende të njohura.

Market dhe produkte

Market me produkte cilësore, nga brende të njohura.

Ndërtimin e objekteve të larta

Ndërtimi i objekteve të larta nga ekuipazhi me experience të lartë.

Ndërtimin e urave dhe rrugëve

Ndërtimi i rrugëve dhe urave me asfalt dhe produkte të kualitetit të lartë.

Furnizimin me të gjitha llojet e gomave

Goma të kualitetit të lartë, nga prodhues të njohur ndërkombëtar.

Servisimi i automjeteve

Servisimi express si dhe servisimi i makinave të Rënda.

Te gjitha llojet e betonit

Prodhimi i të gjitha llojëve, produkteve dhe klasave të betonit.

KLINË

Pika e shitjes se karburante, gjendet ne Gremnik-Klinë e cila operon qe nga viti 1989 fillimisht me shitje me pakice, ndersa tani edhe me shitje me shumicë. Në kete pikë gjindet restauranti, hoteli si dhe marketi, këtu kryhet edhe servisimi express dhe servisimi i makinave të renda.

Shërbimet:
Petrol, Gaz, Restaurant, Hotel, Servis.
Adresa
Gremnik Klinë, 9-1, Klinë 32000
Kline
Prishtine
Mitrovice